Forside  |  Mainpoint  |  Hvad er MultiSMS  |  Betingelser §  |  Kontakt  |  Priser  |  Nyheder  |  Tilmelding  |  FAQ   
Nyheder

09.March-12
Send os et gækkebrev
..og vind 100 gratis sms'er
læs mere..
02.January-12
Godt nyt år 2012
MultiSMS ønsker godt nytår til alle
læs mere..
Login

Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt adgangskode

Send os et gækkebrev

<< Tilbage

Ref.rk
29. May 2012 10:43:50
Send os et gækkebrev
..og vind 100 gratis sms'er

 

 

Så er det ved at være Påske, og dermed tid til at sende gækkebreve.

 

Et gækkebrev er et stykke papir der er klippet med saks i et mønster, og tilføjet det antal prikker som man har i sit navn. Gækkebrevet sendes så i al hemmelighed til en modtager, som så skal gætte hvem gækkebrevet er fra. Gætter modtageren hvem der sendt gækkebrevet, skal afsenderen give et påskeæg, som oftest af chokolade, til modtageren. Men gætter modtageren ikke hvem der har sendt gækkebrevet, skal modtageren give afsenderen et påskeæg. Som regel har man 3 gæt til at gætte hvem det er der har sent brevet. Hos nogen er et forkert gæt endda lig med at det koster et påskeæg!

 

Gækkebrevet indeholder ofte ordene 'Mit navn det står med prikker..' efterfulgt af et lille digt.

 

Hos MultiSMS vil vi gerne have lidt påskesjov, og have gækkebreve, eller rettere, vi vil gerne have jeres gækkebreve digte. Er du bruger på MultiSMS, og har du et godt gækkebrevsdigt, så skriv til os. Vi trækker lod om 100 gratis sms om ugen blandt de modtagne besvarelser frem til konkurrencen slutter. Der udtrækkes en vinder blandt de indsendte gækkebrevsdigte hver mandag kl. 10:00, første gang den 12. marts 2012.

 

Blandt alle indsendte forslag, udvælger vi hvad vi synes er det bedste forslag, som posteres her på siden, og præmieres med 250 gratis sms'er. Udtrækningen finder sted den 10. april 2012 kl 10:00

 

For at deltage skal du være oprettet som bruger på MultiSMS. Klik her for at sende os dit gækkebrev, eller klik her for at tilmelde dig MultiSMS hvis du ikke allerede er oprettet som bruger. Brugere af MultiSMS er naturligvis også velkommen til at sende gækkebreve på mail til os på Info@multisms.dk. Der kan deltages så mange gange pr. uge pr. brugerkonto som man har lyst. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andet eller videregives til anden brugerkonto. Konkurrencen slutter den 10. april 2012 kl 00:00. Vindere får direkte besked. Medarbejdere i MultiSMS kan ikke deltage i konkurrencen.

 

 

 

Rigtig god Påske!!

 

 

Med venlig hilsen

 

Team MultiSMS

 

Vinder gækkebrevet blev dette lille digt:

Du min lille hare,

på gåden du må svare.

Hvis prikkerne du tyder,

påskeæg jeg yder.

Hvis ej, så må du gi',

et påskeæg som jeg kan li'.

 

Vi bruger MultiSMS


Multisms er i en rivende udvikling og vi får hele tiden nye brugere.

Her viser vi et lille udvalg


Vidste du at..

Du kan spare både tid og penge med MultiSMS
Annonceringer


Mainpoint | Kontakt
© Copyright 2008 Mainpoint A/S. Alle rettigheder forbeholdes